Izaberi pregled

Pregled tjedna


<listopad 2013>
pusčpsn
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

 izdavačka djelatnost
 izložba
 događanje
 skup
 ostalo

Pregled mjeseca

Pregled godine

Ostalo

Smart Guide - nagradna igra uz izložbu "Transparentna ljepota - staklo iz hrvatskih muzeja"

Zbirka umjetnina Ante i Wiltrud Topić Mimara - Muzej "Mimara"

datum početka/završetka: 13.10.2013.

Posjetite izložbu 'Transparentna ljepota’ -  i osvojite ljetovanje na Korčuli!

Nagrada sretnom dobitniku uključuje šest noćenja s doručkom za dvije osobe u hotelu Korčula, večeru za dvije osobe u restoranu Filippi u Korčuli i dvije ulaznice za Gradski muzej Korčule.

Svi posjetitelji izložbe 'Transparentna ljepota - staklo iz hrvatskih muzeja’ u razdoblju od 15. srpnja do 13. listopada 2013. kupnjom ulaznice u bilo kojem od tri muzeja u kojima je postavljena ova jedinstvena izložba: Arheološkom muzeju Zagreb, Muzeju za umjetnost i obrt te Muzeju Mimara postaju mogući dobitnici vrijedne nagrade – ljetovanja na Korčuli!

Tvrtka Astarta plus d.o.o. u suradnji s  Arheološkim muzejom Zagreb, Muzejom Mimara i Muzejom za umjetnost i obrt organizira nagradnu igru čiji će dobitnik do kraja lipnja 2014. moći iskoristiti nagradu koja uključuje: šest noćenja s doručkom za dvije osobe u hotelu Korčula, večeru za dvije osobe u restoranu Filippi u Korčuli i dvije ulaznice za Gradski muzej Korčule.

Suradnja turističke i kulturne ponude

Ovaj model suradnje između turističke, gastro i kulturne ponude omogućen je pomoću višejezičnog multimedijalnog vodiča na platformi Smart Guide.

Naime, kao što je stara gradska jezgra Korčule uz pomoć Smart Guidea pretvorena u svojevrsni 'muzej na otvorenom', tako i svaki posjetitelj izložbe 'Transparentna ljepota - staklo iz hrvatskih muzeja’ koji posjeduje 'pametni' telefon u sva tri muzeja ima mogućnost potpuno besplatno obogatiti svoj doživljaj izložbe uz pomoć višejezičnog multimedijalnog vodiča na platformi Smart Guide. Audio, video, te slikovni i tekstualni sadržaj sa zanimljivim pričama vrhunske kvalitete vezane uz izloške ‘Transparentne ljepote’ posjetiteljima će tako dati potpunu informaciju i pomoći im da svoje uživanje u umjetnosti upotpune korištenjem najmodernije tehnologije na krajnje jednostavan način.  

Najmodernija Wi-Fi  tehnologija

Platforma Smart Guide informira, ali i u punoj multimediji prezentira svaku informaciju koristeći najmoderniju Wi-Fi  tehnologiju koja ne ograničava broj istovremenih korisnika usluge ili količine sadržaja, i to bez instaliranja dodatnog softvera na mobilni uređaj. Brzina pregledavanja sadržaja pritom je kao na brzoj vezi vlastitog kućnog računala što posjetiteljima izložbe omogućava istinsko uživanje u dodatnom sadržaju.

Izvlačenje sretnog dobitnika održat će se 17. listopada 2013. u 15 sati u Muzeju Mimara, dok će ime dobitnika biti objavljeno 18. listopada na web stranicama www.astarta.hrwww.amz.hr, www.mimara.hr i www.muo.hr.